ProWash, peşəkar mətbəxlərdə, supermarketlərdə və ya qida emalı zavodlarında geniş sahələri təmizləmək və/və ya dezinfeksiya etmək üçün lazımi miqdarda kimyəvi maddələri davamlı və avtomatik qarışdıran sprey sistemidir.
ProWash-ın sadə və möhkəm dizaynı HACCP tələblərinə tam uyğundur və ona görə ki... Sistem su istehlakını və kimyəvi tullantıları azaltmağa kömək edir, bununla da ətraf mühiti qoruyur və əməliyyat xərclərini azaldır. Davamlılığı və kimyəvi uyğunluğu ilə tanınan materiallardan istifadə edərək, ProWash 60°C-yə qədər iş temperaturu ilə bütün şəraitlərdə optimal performans üçün yüksək performanslı əmmə təklif edir.
Əlavə BA açarı və paslanmayan polad və ya plastik rulonlu tək və ya ikili məhsul versiyalarında mövcuddur:
Təmizləmə/yaxalamaq üçün ProWash "məhsul başına" (istək əsasında). ProWash “2 məhsul” (standart versiya) təmizləmə/yaxalamaq/dezinfeksiya etmək üçün.
Xüsusiyyətlər
İşləmə temperaturu 60°C maks.
İş təzyiqi 0,5-5 bar.
Seyreltmə jetləri 211:1 ilə 11:1 arasında dəyişir (0,50% - 10,90%). Stansiyanın kütləsi cəmi 3,3 kq-dır.
Şlanq tutucusu daxildir.
Geri axının qarşısının alınması üçün müxtəlif variantlar.
ProWash, peşəkar mətbəxlərdə, supermarketlərdə və ya qida emalı zavodlarında geniş sahələri təmizləmək və/və ya dezinfeksiya etmək üçün lazımi miqdarda kimyəvi maddələri davamlı və avtomatik qarışdıran sprey sistemidir.
ProWash-ın sadə və möhkəm dizaynı HACCP tələblərinə tam uyğundur və ona görə ki... Sistem su istehlakını və kimyəvi tullantıları azaltmağa kömək edir, bununla da ətraf mühiti qoruyur və əməliyyat xərclərini azaldır. Davamlılığı və kimyəvi uyğunluğu ilə tanınan materiallardan istifadə edərək, ProWash 60°C-yə qədər iş temperaturu ilə bütün şəraitlərdə optimal performans üçün yüksək performanslı əmmə təklif edir.
Əlavə BA açarı və paslanmayan polad və ya plastik rulonlu tək və ya ikili məhsul versiyalarında mövcuddur:
Təmizləmə/yaxalamaq üçün ProWash "məhsul başına" (istək əsasında). ProWash “2 məhsul” (standart versiya) təmizləmə/yaxalamaq/dezinfeksiya etmək üçün.
Xüsusiyyətlər